Alternatief vervoer in de stad

Afbeelding
date_range -
location_onBuurthuis Gelijkvloers

Infoavond

Ben je op zoek naar alternatieve, kostenbesparende vervoersmiddelen voor jezelf of je (klein)kinderen, ben je slecht te been en wil je je verplaatsen in de stad? Wil je graag je auto ter beschikking stellen en 'delen' met je buren. Of ben je gewoon nieuwsgierig en geïnteresseerd hoe we onze buurt nog aangenamer kunnen maken, kom dan naar onze infoavond.

Je maakt er kennis met 3 organisaties en gebruikers die hun ervaringen delen en jouw vragen kunnen beantwoorden.

Battmobility. Je hoort alles over de principes en voordelen van het (electrisch) autodelen, je ontdekt hoe je zelf kan deelnemen en hoe dat kostenbesparend werkt terwijl je bijdraagt aan een gezonde leefomgeving en een aangenamere buurt.

De Fietsambassade ondersteunt fietsen en fietscultuur in Gent via diverse dienstverlening. In hun Fietspunten kan je terecht om fietsen te huren of te laten herstellen. Samen met een team vrijwilligers organiseren zij oa. de fietstaxi. Ben je minder- of niet-mobiel dan pikt de fietstaxi jou op aan je deur en brengt je naar jouw bestemming in de stad.

De Panta Club voorziet meegroeiabonnementen voor kwaliteitsvolle kinderfietsen op maat voor kinderen tot 14 jaar. Is de fiets kapot of wordt hij te klein, dan kan je die eenvoudig inwisselen voor een ander model. Levering aan huis

Het wordt een boeiende avond waar we samen kunnen nadenken over het duurzaam gebruik van energie, materiaal en ruimte. Iline Steyaert, buurtbewoonster en ervaringsdeskundige met autodelen, leidt het gesprek in goede banen en zal er voor zorgen dat al jouw vragen worden beantwoord.

De toegang is gratis. Graag vooraf inschrijven.
Deuren en bar vanaf 19u30. Start om 20u00.

Inschrijven

Geeft een verplicht veld aan

Contactgegevens

Adres

Deelnemers

Geef hieronder de namen in van de deelnemers.  Vergeet je eigen naam niet te toe te voegen wanneer je zelf wenst deel te nemen.

Namen van de in te schrijven personen