Prinsenhof Tuinconcert: ZULEMA

Afbeelding
date_range -
location_onBinnentuin buurthuis

Al te lang is het stil geweest in ’t Prinsenhof. Wij ontmoeten onze buren al een jaar niet meer of nauwelijks. Onze gezellige avonden in ’t buurthuis lijken een verre herinnering. Deze maand komt daar verandering in. Binnenactiviteiten behoren voorlopig nog tot onze droomwereld voor het najaar. Maar herinner u het eenmalige covid-safe tuinconcert in september met Farfoel. Diezelfde formule hanteren we voor de aftrap van het hernieuwde postcorona buurtleven.
Op het podium verwelkomen we een bijzondere muzikale belevenis.

Zulema

In hun eigen woorden:

Zulema lokt je uit je tent, charmeert en prikkelt. Cajun, country-blues, rock, aanstekelijke popmelodieën, en niet te vergeten humor en storytelling.
Eigentijds, eigenzinnig eigen werk. Onverwacht intens en verfrissend simpel.

Daar is geen woord van overdreven. De helft van Zulema is Frey Sturtewagen die inderdaad een geboren verteller is, verbonden met de buurt want hij gidst groepen door het Prinsenhof voor Vizit. Maar de oudere jongeren onder ons zullen hem ook nog kennen als zanger van de Combi’s. Gerry D’Haeyer kennen we dan weer van Kuruki (met hun eighties hit Crocodile Tears). Beide heren zijn trouwens ook regelmatig te zien met de iets steviger bezettingen van Catfish en the Suspects.

Locatie: binnentuin buurthuis (Zilverhof 34b)
Poorten open vanaf 17u
Concert van 17u30 - 19u30


Breng gerust je picknick mee.
Wij zorgen voor een corona-proof bar met bediening.

Terugblik