Prinsenhoffeesten

Een vaste traditie en meteen ook de grootste activiteit van de dekenij is ongetwijfeld de prinsenhoffeesten, telkens het eerste weekend van september. Dit jaar gaan de feesten helaas NIET door.
We kijken nu al uit naar volgend jaar. Dan vinden de prinsenhoffeesten plaats op 3 - 4- en 5 september 2021.


Eerder besliste de Stad Gent dat er tot eind augustus geen buurtfeesten mogen doorgaan. Wanneer de veiligheidsraad en de Stad Gent de beslissing nemen over de activiteiten van september en rommelmarkten, weten we nog niet.
Corona is een spelbreker voor velen en treft  ook ons. Dit jaar zullen we de feesten niet of niet in dezelfde vorm kunnen organiseren zoals voorheen.
Onze rommelmarkt ontvangt jaarlijks een 400- tal standhouders en duizenden bezoekers.  Coronaproof organiseren van dit evenement is quasi een onmogelijke opdracht.
Via onze website houden wij jullie op de hoogte.

Men kan er genieten van zowel culturele, creatieve, ontspannende en gezellige activiteiten zoals o.a. een verhalenwandeling, kinderanimatie, de waanzinnige koers, een pizzafoodtruck, een volksbal en de alom gekende prinsenhofrommelmarkt. Een geschikte gelegenheid om met buren en vrienden, in dit prachtige kader, te genieten van deze toch wel originele feesten.

Wie actief wil meehelpen om er een echt feest van te maken klikt Helpende Handen