Sofie Muller stelt voor: 'The Clean Room'

Afbeelding
date_range -
location_onBuurthuis Rozanetuin

Op 23 februari om 19.30 uur komen Sofie Muller en Asli Samadova naar het buurthuis in het Prinsenhof (boven), om een korte presentatie te geven over hun deelname aan de Biënnale van Malta. Het is ook een moment waarop verzamelaars hun editie kunnen ophalen.

The Clean Room, een installatie van Sofie Muller is geselecteerd voor de Malta Biënnale als thematisch paviljoen. Asli Samadova en Azad Asifovich (de curatoren) hebben dit project aan de biënnale voorgesteld. 
Ze hebben een zeer strenge selectieprocedure doorlopen en we zijn erg trots dat deze Belgische kunstenaar de kans krijgt om deel te nemen aan dit belangrijke internationale evenement.

Deze biënnale met de titel "Insulaphilia" zal plaatsvinden op 12 historische locaties in Maltese steden tussen 11 maart en 31 mei 2024. 

The Clean Room toont een serie levensgrote pasgeboren baby's in albast waar Sofie al meer dan 7 jaar aan werkt. Dit is het belangrijkste project in haar carrière dat voor het eerst zal gepresenteerd worden in Malta. De bedoeling is om een breed publiek te laten nadenken over het fragiele begin van het leven en de keuzes die gemaakt worden tijdens een mensenleven. 

Sofie lanceert op 4 februari de verkoop van twee gelimiteerde edities : AL-MALTA-CASE I en AL-MALTA-CASE II om het project te financieren (2 x 40 edities + 10 épreuve d’artiste, 500 euro per stuk). De editie bestaat uit oude medische doosjes met daarin met de hand ingekleurde foto's van de artieste.  
Wie meer informatie wenst over deze editie, kan een mailtje sturen naar cleanroompavilionatgmail [dot] com want de kans bestaat dat de oplage snel uitverkocht zal zijn.

Wij nodigen U van harte uit om samen met ons het glas te heffen op deze heuglijke gebeurtenis.

Afbeelding
Clean Room

Inschrijven

Geeft een verplicht veld aan

Contactgegevens

Adres

Deelnemers

Geef hieronder de namen in van de deelnemers.  Vergeet je eigen naam niet te toe te voegen wanneer je zelf wenst deel te nemen.

Namen van de in te schrijven personen