Infomoment: Winteropvang Prinsenhof CAW Oost-Vlaanderen

Bericht van CAW in samenwerking met Stad Gent & OCMW Gent:


Beste buur

De komende winter zal onze locatie Prinsenhof 54, Gent voor het eerst gebruikt worden voor de Winternachtopvang van dak- en thuisloze mensen in Gent.

De Winternachtopvang is een tijdelijke uitbreiding van de gebruikelijke nachtopvang die we het hele jaar rond organiseren in Nieuwland 12-14, Gent. (De afgelopen jaren vond de Winternachtopvang plaats op de Baudelokaai.)

Omdat we het belangrijk vinden om u als buur op de hoogte te houden van onze werking, nodigen wij u uit voor een infomoment dat we samen met het Gentse stadsbestuur organiseren op dinsdag 10 september om 19 uur in Prinsenhof 54, Gent. (Inschrijven is niet nodig.)

De nachtopvang in Gent is een initiatief van Stad Gent/OCMW Gent. Als CAW Oost-Vlaanderen organiseren we de werking en zijn we ook steeds aanwezig wanneer cliënten aanwezig zijn.

De Gezinsnachtopvang die tot nu toe op onze locatie in het Prinsenhof georganiseerd weerd, verhuist naar een andere locatie in Gent.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Meer details over de (winter)nachtopvang kan u intussen nalezen op: www.caw.be/nachtopvang-gent/.

U kan contact opnmeen via: 0499 75 44 66 (bereikbaar tussen 17u30 - 9u30) of met teambegeleider Geert Beeckmans via geertbeeckmans@cawoostvlaanderen.be of 0476 92 18 42.