Prinsenhofrommelmarkt

Deze gezellige rommelmarkt situeert zich in de prinsenhofbuurt, een historische site in het hartje van Gent waar ooit Keizer Karel geboren werd. De rommelmarkt maakt deel uit van de jaarlijkse prinsenhofbuurtfeesten wat het allemaal nog gezelliger maakt want tijdens deze feesten is er muziek, eten en drinken … kortom ambiance.

De rommelmarkt vindt plaats op zondag 1 september 2019 tussen 9.00 uur en 16.00 uur.

Reserveren

  • De rommelmarkt is volzet voor 2019. Schrijf je in op de reservelijst als je toch nog een kans wil maken op een plekje.

Praktisch

Ook dit jaar voorzien we parkeerplaatsen net buiten de buurt zowel voor bewoners als voor bezoekers. Tegen slechts 5,00 euro kan je van 7.00 uur tot 16.00 uur parkeren (auto’s ondergronds, bestelwagens bovengronds) in “Odisee” het oude KAHO Sint-Lieven, Gebroeders De Smetstraat 1. 

 

In het kader van onze netheidacties vragen we met aandrang om na de verkoop alles terug weg te halen en uw plaats achter te laten zoals u ze gevonden hebt. Gelieve dus geen rommel, dozen of andere troep te laten liggen of op een andere plaats te dumpen of spullen achter te laten om gratis mee te nemen.

We danken u voor uw begrip en medewerking. 

Ben je standhouder, bepaal van tevoren je route via deze pagina.

 We wensen u allen veel leuke koopjes en/of een goede verkoop toe! 

Heb je nog een vraag? Contacteer ons